Prinosi hercegovačkih Hrvata temeljima hrvatske književnosti - Pandžić, Vlado (Array, 1996)
Bogati i nezaobilazni su prinosi hercegovačkih Hrvata temeljima hrvatske književnosti. Jezgrovito su predstavljena najznačajnija književna djela od 11. do početka 20. stoljeća.