111 prepone : Na naličju kalupa - Marković, Ivan, kroatist (2009)
Prikaz filološkog i leksikografskog rada Vladimira Anića, njegova mjesta u hrvatskoj kulturi i u kulturi hrvatskoga jezika.
Marković, Ivan : Ljetopis Vladimira Anića ; str. 47-49.
Projekt MZOS
HRV