Uvod : život mladih, pripreme za brak i sklapanje braka - Černelić, Milana (Array, 2009)
Rad predstavlja uvod u knjigu Živjeti na Krivom Putu: život mladih, pripreme za brak i sklapanje braka, u kojemu se prikazuju istraživanja koja su prethodila objavljivanju knjige, kao i teorijsko-metodološka polazišta istraživanja.