Uvod : život mladih, pripreme za brak i sklapanje braka - Černelić, Milana; Lončar, Sanja, etnologinja (2009)
Rad predstavlja uvod u knjigu Živjeti na Krivom Putu: život mladih, pripreme za brak i sklapanje braka, u kojemu se prikazuju istraživanja koja su prethodila objavljivanju knjige, kao i teorijsko-metodološka polazišta istraživanja.
ISBN 978-953-175-266-4 (cjelina)
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV