Gajo Petrović kao logičar - Švob, Goran (2008)
Gajo Petrović zauzime istaknuto mjesto u povijesti hrvatske logike a naročito u nastavi logike na sveučilištu, ali i u srednjim školama.
Projekt MZOS
HRV