Prilozi za izražavanje prostora - Kuštović, Tanja (Array, 2009)
U radu se govori o upotrebi priloga mjesta i smjera u hrvatskom jeziku, daje se prikaz tvorbe. Donosi se pregled priloga u razdoblju od 17. do 21. stoljeća kroz hrvatske gramatike.