Povijest istraživanja prapovijesne i antičke baštine u identitetu Like - Olujić, Boris (Array, 2009)
Identitet Like i Ličana nije moguće promišljati bez istraživanja najstarijih razdoblja. Nažalost, prijašnja promišljanja naišla su na vrlo ograničen odjek. Ovim člankom pokušava se upozoriti na napore u istraživanju prapovijesne i antičke baštine Like.