F2602 *v/o/da - Menac-Mihalić, Mira (Array, 2008)
Na karti je prikazan refleks praslavenskoga o. U lingvističkom komentaru navode se podatci o posebnostima svakoga punkta i zakonitostima koje povezuju sve govore te popis realizacija obrađivane riječi. Na temelju upitnika skupljeni su podatci o jezičnim pojavama u 850 naseljenih punktova, od čega u četrdesetak hrvatskih govora - čakavskih, kajkavskih i štokavskih - u zemlji i inozemstvu.