Analyse this! Držićološke psihoanamneze - Čale Feldman, Lada (Array, 2009)
Rad se bavi studijom Slobodana P. Novaka "Planeta Držić", točnije njezinim psihoanalitičkim implikacijama, koje ovdje vode biografskim zaključcima o Držićevoj psihi, traumatiziranoj zbog dvostruke, političke i poetičke represije vidljive u tkivu njegovih drama. Osim što otkriva očita i namjerna iskrivljenja kojima se podvrgavaju Držićeve komedije, ovaj kritički komentar posebice ukazuje na dva primjera pogrešno protumačenih drugotnih izvora kojima se Novak poslužio u svojim interpretacijama piščevih dvaju djela, komedije "Pjerin" i tragedije "Hekuba".