Ženski pokreti - Galić, Branka, sociolog (Array, 2009)
Sociološko-komparativni pregled i analiza ženskih pokreta od predsufražetskih, sufražetskih (prvoga vala), neofeminističkih (drugoga vala) do postmodernih (trećega vala).