Emil Podrug, Toni Brajković, Željko Krnčević, Arheološki tragovi kultova i religija na šibenskom području (Archaeological Traces of Cults and Religions in the Šibenik Area), Muzej grada Šibenika, 2008, p. 263, ISBN 978-953-6844-17-3 - Zeman, Maja (Array, 2009)
Riječ je o prikazu knjige, katalogu izložbe, Arheološki tragovi kultova i religija na šibenskom području, koja je od prosinca 2008. do ožujka 2009. godine bila postavljena u Muzeju grada Šibenika.