Ciklus edukacijskih radionica "Menadžment kulturne baštine - modeli istraživanja, zaštite i gospodarskog vrednovanja" (Skradin-Bribir 2008/2009) - Maraković, Nikolina; Turković, Tin (2009)
XXX
Objavljeno i na francuskom.
Projekt MZOS
HRV