Korisnički aspekt u sustavu muzeologije Ive Maroevića: od pažljive analize do smjernica dopune - Vujić, Žarka (Array, 2009)
Vujić, Ž. Korisnički aspekt u sustavu muzeologije Ive Maroevića: od pažljive analize do smjernica dopune.. 73 – 87.