The stronghold of New Serinwar/Novi Zrin/Zrínyi-Újvár (1661-1664) – Between Croatian and Hungarian History - Petrić, Hrvoje (Array, 2009)
Rad govori o utvrdi Novi Zrin koja je postojala od 1661. do 1664. godine.