Slavonski korifeji hrvatske historiografije – Vjekoslav Klaić i Ferdo Šišić - Budak, Neven (Array, 2009)
Autor u radu prikazuje život i znanstvenu djelatnost dvojice istaknutih hrvatskih povjesničara porijeklom iz Slavonije. Posebnu pažnju poklanja njihovim radovima u kojima su se bavili Slavonijom.