FORTRESS LIKE AN ECONOMIC FACTOR: THE SLAVONNIAN MILITARY BORDER IN THE 17TH CENTURY - Petrić, Hrvoje (2009)
Rad govori o utvrdama Varaždinskog generalata kao faktoru u pokretanju gospodarstva.
Projekt MZOS
ENG