A Portrait of Riegl in Split - Špikić, Marko (Array, 2010)
Objavljivanje fotografskog portreta čuvenog austrijskog povjesničara umjetnosti Aloisa Riegla (1858.-1905.) po prvi puta pred međunarodnom javnošću. Portret mladog Riegla se čuva u splitskom Arheološkom muzeju, a objavljuje se u zborniku radova s međunarodnog skupa održanom u studenom 2005. u Beču.