Pregled povijesti jadranskih Grka - Čače, Slobodan; Kuntić-Makvić, Bruna (2010)
Najvažniji problemi iz povijesti Grka na Jadranu od arhajskog do rimskog razdoblja.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV