Žanr, žanrovi. Uvodna bilješka. - Gilić, Nikica (2010)
Tekst obrazlaže žanrovsku kritiku kao komponentu filmološkog stvaralaštva hrvatskog filmologa Ante Peterlića: obrazlaže ih u kontekstu vremena nastanka i u dijakronijskom položaju u opusu Ante Peterlića.
Projekt MZOS
HRV