Transgresivnost u djelu Borisa Marune - Grgas-Mufa, Stipe (2010)
Rad predlaže transgresivnost kao temeljno obilježje Marunina života i djela. Nadalje, ta se strategija čita u odnosu na pjesnikovu duboku privrženost domovini i iznosi niz posljedica te paradoksalne pozicioniranosti.
Projekt MZOS
HRV