Sugovorni prozodijski znaci u televizijskom govoru informativnoga programa - Nenadić El Mourtada, Željana; Varošanec-Škarić, Gordana (2010)
Željelo se ispitati kako se procjena eksperata - fonetičara, studenata fonetike i gledatelja sugovornih prozodijskih znakova - intonacije, glasnoće, vremenskih parametara - brzine govora, raspodjele stanki te prirodnosti i logičnosti govora šest televizijskih voditelja slaže s objektivnim parametrima: vrijednosti F0, intonacijskih obrazaca, snage govora, omjera stanki.
Projekt MZOS
HRV