O horvatskih i russkih frazeologizmah s komponentami 'letvica' i 'planka' - Fink-Arsovski, Željka (2010)
V rabote idet reč' o sravnitel'no novyh horvatskih i russkih frazeologizmah s komponentami 'letvica' i 'planka' (napr. <visoko> dizati/dignuti (podizati/podignuti, stavljati/postaviti) letvicu, ustanavlivat'/ustanovit' <vysokuju> planku, <vysoko> podnimat'/podnjat' planku) Oni analizirujutsja s točki zrenija ih proishoždenija, značenija i upotrebljenija.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
RUS