Što je povijest okoliša u Hrvatskoj? - Fuerst-Bjeliš, Borna; Cvitanović, Marin; Petrić, Hrvoje (2011)
Povodom hrvatskog izdanja knjige "Što je povijest okoliša?" D. Hughesa, rad daje prikaz razvoja područja povijesti okoliša u Hrvatskoj, njezine institucionalizacije, znanstvenog istraživanja, publikacija, te suvremenu bibliografiju radova domaćih autora, kao prinos poznavanju doprinosa hrvatskih znanstvenika povijesti okoliša.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV