Kapelica-Solarevac, nalazište Starčevačke i Korenovske kulture - Težak-Gregl, Tihomila; Burić, Marcel (2011)
Na lokalitetu Kapelica-Solarevac nedaleko od Kutine u jamskim objektima i u kulturnom sloju miješaju se keramika starčevačke i korenovske kulture, situacija kakva je bila poznata jedino s lokaliteta Kaniška Iva. Spomenuti lokalitet potvrđuje crtu zapadne granice rasprostiranja starčevačke kulture u sjevernoj Hrvatskoj.
Projekt MZOS
HRV