Iz rada na cjelokupnoj bibliografiji Branka Fučića - Botica, Ivan (Array, 2011)
Autori u radu iznose rezultate dosadašnjih nastojanja na stvaranju cjelokupne bibliografije knjiga, studija i članaka te drugih tekstova Branka Fučića. Budući da su njegovi brojni radovi objavljivani za života, od 1936., ali i nakon smrti 1999. godine na različitim mjestima, s različitom kvalitetom, u različitim državnim sustavima, u različitim životnim i profesionalnim okolnostima, gotovo su neuhvatljivi na jednome mjestu, u jednoj jedinstvenoj bibliografiji. Stoga je ovaj rad pokušaj odgovora na pitanje o tom u kojem je trenutačnom stanju Fučićeva bibliografija i koji su se problemi pojavljivali pri njezinu sređivanju. Veliku je pomoć pritom pružio sam Fučić svojom nepotpunom bibliografijom, potom Zlatko Keglević, a nadasve Josip Žgaljić i drugi. Rad je popraćen grafičkim prikazima kojima se iskazuje vrsta i učestalost Fučićevih objavljenih radova.