Retorički glosar Slamnigova pjesništva - Bagić, Krešimir (2011)
Budući da je pjesnički rukopis Ivana Slamniga retorički iznimno razveden te da je riječ o autoru koji rado i često poseže za brojnim figurama i tropima, ovaj glosar izdvaja, opisuje i oprimjeruje dio retoričkog rekvizitarija tog pjesnika.
Projekt MZOS
HRV