Kako napraviti plan učenja kojega ćete se držati - Tonković Grabovac, Maša (Array, 2009)
Tekst je namijenjen studentima kao pomoć u samostalnom savladavanju akademskih obaveza. Tema je kako napraviti plan učenje koji će biti učinkovit.