Tipovi posvojnih odnosa - Mićanović, Krešimir (Array, 2003)
U tekstu se raspravlja o prototipnim obilježjima posvojnosti i tipizaciji posvojnih odnosa koja je zasnovana na semantičkoj naravi posjedovanog