O težini i lakoći Slamningova pjesništva - Grgas-Mufa, Stipe (2011)
U radu se raspravlja o teškoćama čitanja Slamningova pjesništva. Posebice se ukazuje na paradoks kompleksnosti njegove jednostavnosti.
Projekt MZOS
HRV