Oslanjanje normativne gramatike na primarni jezični osjećaj - Alerić, Marko (Array, 2011)
U radu se istražuju dijelovi gramatičke norme hrvatskoga standardnog jezika, opisani u Gramatici hrvatskoga jezika J. Florschütza iz 1916., u Hrvatskoj gramatici E. Barić i dr. iz 2003. i u Gramatici hrvatskoga jezika J. Silića i I. Pranjkovića iz 2005., prilikom čijega se tumačenja autori oslanjanju na primarni jezični osjećaj (primarnu jezičnu kompetenciju).