(A)simetričnost roda i spola u antroponimskih frazema - Vidović Bolt, Ivana (Array, 2011)
Nepodudarnost između roda antroponimske sastavnice frazema i spola na koji se takva ustaljena desemantizirana sveza odnosi nerijetko zbunjuje neizvorne govornike. U radu se analiziraju hrvatski i poljski frazemi takvoga tipa.