Politički stavovi maturanata i njihove determinante: odgaja li škola dobre građane? - Bagić, Dragan (2011)
Rad iznosi rezultate istraživanja o političkim stavovima među sredonjškolcima, uključujući instrumente za mjerenje autoritarnih orijentacija, isključivog nacionalizma, odnosa prema kulturnim manjinama itd.
Projekt MZOS
HRV