Pet uvjerenja i 29 razloga protiv - prilog tipologizaciji argumenata protiv članstva Hrvatske u Europskoj Uniji - Skoko, Božo; Bagić, Dragan (2011)
Na temelju podataka prikupljenih u kvalitativnom istraživanju metodom fokus grupa autori analiziraju tipove argumenata protiv članstva Hrvatske u EU.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV