Bapska, A Late Neolithic Settlement in Eastern Croatia - a new project - Burić, Marcel; Težak-Gregl, Tihomila (2009)
Rad donosi prikaz rezultata starijih iskopavanja Bapske (1938/40 i 1964), interpretiranih u svijetlu novih metoda i spoznaja, te ciljeve novih, upravo započetih, iskopavanja na tom lokalitetu.
Projekt MZOS
ENG