Kultovi dominikanskih svetaca i njihova ikonografija do Tridentskoga koncila - Marinković, Ana (2011)
Rad se bavi predtridentinskom ikonografijom prema pisanim izvorima i umjetninama sačuvanima u priobalnim dominikanskim samostanima. Proučava se širi kontekst razvoja ikonografije prosjačkih redova, kao i njene lokalne specifičnosti.
Projekt MZOS
HRV