Bilješke o jeziku glagoljičnoga protestanskoga Katekizma iz 1561. godine - Damjanović, Stjepan (Array, 2011)
U tekstu se razmatraju postupci u jezičnom oblikovanju teksta i uspoređuju se sa stanjem u drugim hrvatskim protestantskim izdanjima i s načelima jezičnoga uređivanja koja se nalaze u predgovorima tih izdanja.