Hrvatski srednjovjekovni tekstovi : tri pisma i tri jezika - Damjanović, Stjepan (Array, 2010)
U tekstu se prikazuju sastavnice trojezične i tropismente hrvatske srednjovjekovne pismenosti i posebno se ukazuje na činjenicu da trojezičnost i tropismenost nisu narušile jedinstvo kulturnoga prostora.