Arie nove del 1741 - Radoš-Perković, Katja (2011)
Poglavlje analizira stihove pjesama uglazbljenih u notnom izdanju "Arie nove 1741" pronađenom u Državnom arhivu u Pazinu. Analiziraju se stilske i formalne osobine stihova u odnosu na kakonizirano onodobno pjesništvo i libretistiku.
Projekt MZOS
HRV