La Chiesa cattolica, l'arcivescovo Stepinac e gli ebrei - Goldstein, Ivo (2010)
U ovom članku autor analizira odnos Katoličke Crkve u Hrvatskoj i njenog prvaka nadbiskupa Stepinca prema Židovima.
Projekt MZOS
ITA