Maloprodajna cijena rata - Žunec, Ozren (Array, 2010)
Rad problematizira metamorfozu ključnih socijalnih funkcija rata i spuštanje razine promatranja uzroka i posljedica rata s državnih interesa i društvenih elita na građane i pojedinačne žrtve. Rad čini pogovor knjige Suočavanje s prošlošću u Hrvatskoj.