Časopisi Društva hrvatskih književnika - Brešić, Vinko (Array, 2010)
U članku se prvi put daje pregled svih časopisa Društva hrvatskih književnika i njegovih ogranaka u razdoblju od osnutka Društva, tj. od Savremenika kao njegova prvog glasila (1906-1941), do podjele na DHK i HDP, tj. raskola Republike na Republiku (DHK) i Književnu republiku (HDP, 2002).