Sir Moses Finley: Utemeljitelj nove paradigme u istraživanju ekonomske povijesti - Nikšić, Boris; Heršak, Emil (2011)
Riječ je o pogovoru knjizi Mosesa I. Finleyja, u kojem autor iznose svoje misli o daljnjoj relevantnosti njegova rada i danas. Rad također ukazuje na neke terminološke probleme i na način kako ih je prevoditelj pokušao riješiti.
Projekt MZOS
ENG