Načini reagiranja na rodnu diskriminaciju - Jelić, Margareta (Array, 2011)
U poglavlju su opisani načini na koje sudionici istraživanja (reprezentativni uzorak od 15 - 87 godina) reagiraju bilo da su sami žrtva rodne diskriminacije, bilo da su bili svjedocima iste.