Pitanje podjele slavenskih jezika u klasifikacijama indoeuropskih jezika - Barčot, Branka (Array, 2012)
U radu se analiziraju različiti pristupi pitanju podjele slavenskih jezika unutar indoeuropske skupine jezika te se uspoređuju klasifikacije pet istaknutih jezikoslovaca (R. Matasović, G. Holzer, F.V. Mareš, H. Birnbaum, Ž. Muljačić).