Bibliografija radova Stjepana Damjanovića : u povodu 65. obljetnice života i 40. obljetnice rada - Luić-Vudrag, Dubravka (Array, 2011)
Rad sadrži znanstvenu i stručnu bibliografiju radova akademika Stjepana Damjanovića.