Bibliografija radova Stjepana Damjanovića : u povodu 65. obljetnice života i 40. obljetnice rada - Luić-Vudrag, Dubravka (2011)
Rad sadrži znanstvenu i stručnu bibliografiju radova akademika Stjepana Damjanovića.
Projekt MZOS
HRV