Wilfried Potthoff kao povjesničar hrvatske drame i kazališta - Fališevac, Dunja (2012)
U radu se opisuju radovi njemačkog rusista i kroatista posvećeni hrvatskoj književnosti, ponajprije njegova monografija o Juniju Palmotiću te dvosveščana hrestomatija stare hrvatske drame.
Projekt MZOS
HRV