Crkve na području Garića, Gračenice i Moslavine s obzirom na popis župa iz 1334. - Pisk, Silvija (Array, 2009)
Rad se bavi crkvenom organizacijom na području srednjovjekovnih komitata Garića i Gračenice te vlastelinstva Moslavina.