Arhivska dokumentacija o Viktoru Kovačiću: prilog istraživanju - Galjer, Jasna (Array, 2003)
Prezentirani dio opusa odnosi se na dvadesetak izvedenih i neizvedenih projekata (1902.-1924.) iz Povijesnog arhiva u Zagrebu i arhiva Kabineta za arhitekturu i urbanizam HAZU. Posebnu dionicu problema atribuiranja čine radovi iz vremena djelovanja atelijera Kovačić i Ehrlich, od 1910. do 1915. godine.