Walter Neugebauer - Dulibić, Frano (Array, 2013)
Biografska studija o Walteru Neugebaueru (Tuzla 1921. - Munchen, 1992.) donosi podatke o njegovu stvaralaštvu koje se u najvećoj mjeri realiziralo u području stripa i crtanog filma. Njegova maštovitost kojom je oblikovao likove te virtuoznost kojom je crtao i dočaravao pokret, ostat će zauvijek dio sjećanja brojnih generacija i nezanemariv dio hrvatske likovne baštine koja je proizašla iz popularne kulture.